L’amor i respecte pels animals i pel nostre entorn natural és un important valor que tots hauríem de tenir en compte. Però ensenyar als més petits la importància de cada un dels éssers vius que habiten el nostre planeta no sempre és tasca senzilla, especialment si els mateixos creixen en un entorn en què els animals no són habituals.

Témer-los o tractar-los de forma inadequada és una cosa molt propi dels petits, però al mateix temps senten curiositat per la natura, per això a Cavall de Troya hem preparat un espai ideal perquè ells puguin conèixer i compartir al costat de diferents animals per tal de crear un irrompible vincle de respecte cap al món natural que els acompanyi sempre.

La nostra Granja Escola a Girona compta amb un espai natural ple d’opcions i activitats ideades per a nens de totes les edats, on gràcies a l’ajuda d’un equip professional experimentat els petits podran conèixer una mica més sobre entorns naturals com la granja i el bosc , apropant-se a animals tan diversos com les cabres, els conills, les gallines, els ponis, els rucs o els cavalls per tal de superar la por i reforçar el respecte i enteniment cap a aquestes espècies i qualsevol altra.

Aquesta activitat, que pot ser adaptada pel nostre equip segons l’edat dels participants, es desenvolupa en un espai natural en què els nens interactuaran amb diverses espècies per conèixer una mica més sobre la seva planeta a través d’activitats que s’estenen durant tot el dia. Els assistents podran gaudir d’excursions, acostar-se a la granja i els seus animals, conèixer espais naturals com el bosc, passejar al costat de diversos animals, conèixer més sobre el interessant món dels cavalls, descobrir formes d’ajudar el planeta i participar en diversos tallers que els ajudin a desenvolupar el seu amor per la natura.

valores

La nostra Granja Escola a Girona busca desenvolupar en els petits valors com el respecte, l’empatia, la tolerància i la confiança cap als animals, valors que els permetran crear un respecte pel món natural i guanyar confiança per desenvolupar-se en diferents entorns a l’aire lliure sense pors.

Perquè per entendre el nostre planeta hem d’acostar a ell, per això en Cavall de Troya oferim una meravellosa experiència natural que resultarà inoblidable per als més petits, els que aprendran a respectar i estimar la natura gràcies a divertides activitats.

El nostre desig per preservar la natura ens porta al fet que totes les nostres instal·lacions siguin ecològiques i treballades com feien els nostres avantpassats, de la manera més manual i natural possible.

Creiem fermament que comptem amb un projecte bonic i de futur, i et convidem a que vulguis formar part d’ell.