Casal d’Estiu

Aquest és un temps en què els nens i joves gaudeixen del seu temps lliure mentre els pares compleixen la seva jornada laboral. Les vacances són una oportunitat per omplir el temps lliure amb espais de descans i passivitat, o bé amb temps actiu: oci. Per tant, el centre és un temps lliure dins el temps lliure a només una estona en cotxe de Girona o Barcelona.

El que es pretén dins de la casa és que aquest temps lliure es basi en la diversió i el desenvolupament personal. Per aconseguir aquest desenvolupament es treballarà mitjançant la recerca de l’autonomia del nen / ai les seves vivències personals per aconseguir aprenentatges significatius.

D’una forma activa els participants de la casa cada setmana treballen a partir d’un eix d’animació que relacionant totes les activitats, i sempre molt lligat als nostres animals, a la naturalesa i l’entorn que ens envolta, un entorn privilegiat per conèixer i gaudir , per sentir-se lliure i feliç.

Casal la granja

Els nens aprendran els coneixements de la granja i de la cura que necessita cada espècie d’animal a partir de jocs, gimcanes, excursions i molt més.

Casal el món del cavall

Aquest centre consisteix en la iniciació a la munta del cavall, aprendre les cures tant higièniques com alimentàries d’aquest, manipular, petita introducció a la doma natural, fer-los adorns a les crineres, pintar. els mateixos, etc. .

Endinsar-se en un món molt enriquidor, gratificant i alhora divertit.

Llistat de preus

Tabla de precios de verano
Preus Granja NO Socis Granja Socis Cavall NO Socis Cavall Socis
1 Setmana 95€ 86€ 105€ 95€
2 Setmanes 176€ 159€ 195€ 176€
3 Setmanes 248€ 224€ 275€ 248€
4 Setmanes 317€ 286€ 352€ 317€
5 Setmanes 383€ 345€ 425€ 383€

*Fem hores d’acollida de 8h a 9h
4,5€/h Per a Socis
5€/h Per a no socis

Disponibilitat: període no escolar