quienes-somos

Aquest projecte és el fruit del treball de persones procedents d’àmbits diferents però amb inquietuds molt semblants. Ens mouen les ganes d’ajudar a persones que necessiten millorar la seva qualitat de vida, en una societat que no els té molt en compte.

Ens agrada i ens dóna vida poder conviure i ajudar a educar els nens intentant recuperar valors com el respecte, l’honestedat, l’esforç i el valor que tenen totes les coses per petites que semblin.

La nostra experiència en el món animal, especialment amb els cavalls i gossos, ens han aportat els coneixements necessaris per poder veure que aquest extraordinaris animal, poden canviar moltes conductes, i obtenir millores física i psicològicament a qualsevol persona, perquè la seva extrema sensibilitat és com un mirall on poder veure les nostres mancances i emocions.

En el nostre centre podrà trobar, gallines, ànecs, gall d’indi, coloms, carolines, perdius, guatlles, conills, ovelles, cabres, vaca, rucs, ponis, cavalls, gossos i tortugues. Tots ells totalment sociabilitzats per poder tocar-los i gaudir d’una gran experiència amb ells.