Oct 8 2017

Esteu preparats per a sentir l’autèntica por als vostres ossos?
No t’ho perdis!!, el proper 31 d’octubre a partir de les 19 h passatge del terror a Cavall de Troya!!

Preu d’entrada 3€

Apr 23 2017

Ja s’apropen les vacances d’estiu i amb elles un llarg període de descans dels nostres fills. Per aquest motiu posem a la vostra disposició la millor opció per que els vostres fills gaudeixin i es diverteixin amb nosaltres i per suposat com sempre envoltats de natura i dels nostres millors aliats ELS ANIMALS.
VINE A GAUDIR DE L’ESTIU AL CASAL CAVALL DE TROYA!!!

Inscriute on-line fent clic al següent enllaç:
https://goo.gl/forms/vPmjXYMNXjw3UUs33

Apr 14 2016

Ja s’apropen les vacances d’estiu i amb elles un llarg període de descans dels nostres fills. Per aquest motiu Cavall de Troya posa a la vostra disposició la millor opció per que els vostres fills gaudeixin i es diverteixin amb nosaltres i per suposat com sempre envoltats de natura i dels nostres millors aliats ELS ANIMALS.
VINE A GAUDIR DE L’ESTIU AL CASAL CAVALL DE TROYA!!!

Inscriute on-line fent clic al següent enllaç: http://goo.gl/forms/V8xmGeigGY

Feb 9 2016

#CavalldeTroya juntament amb Els Senglanets, segueixen treballant per ajudar en el dia a dia de les famílies amb nens d’entre 4 a 14 anys, i per aquest motiu i en la proximitat de les vacances de Setmana Santa, hem organitzat un Casal i una Acampada, perquè els vostres fills es puguin divertir i gaudir dels animals i la natura, amb moltes novetats!!!


Inscripció on-line ja oberta, insctiu-te fent clic al següent enllaç: http://goo.gl/forms/XQAtqmKNJV

Nov 5 2015

Hola a tothom!!! Continuem treballant per poder facilitar el dia a dia de les famílies que teniu fill d’entre 4 i 14 anys, i donat que el periode de vacances de Nadal s’apropa, hem preparat un casal per aquest dies, perquè es diverteixin i gaudeixin dels animals i la natura. Demaneu-nos informació!!!! Us hi esperem!!!!